Hennetica: projekt #sapotester

logo-sapotester

Po dolgem iskanju, v katerem smo bili potopljeni (je primerno reči) do las 😉, se je rodila Hennetica: nova linija rastlinskih odtenkov z duhovno podporo in eko-bio!

Zaveza je bila res velika, vendar smo prišli do rezultata, zaradi katerega smo zelo ponosni, glede kakovosti barv, njihove zgodovine, podprtih z etičnimi in podpornimi projekti ter za ljudi, s katerimi smo sodelovali, saj je bilo njihovo mnenje bistvenega pomena, da so postale popolne!

Hennetica je sestavljena iz predhodnega barvnega šampona in sedmih spretnih mešanic rastlinskih barv, resnično 100-odstotno ekološko razvajanje, da naredimo naše lase polne in sijoče, z briljantnimi refleksijami v 7 različnih odtenkih!

Projekt #sapotester!

Za testiranje učinkovitosti in zadovoljstva linije Hennetica smo izbrali skupino deklet, ki so jih poskusile in pregledale!

Vključili smo veliko Sapotesterjev, vsak s svojimi posebnostmi: tam so bili suhi, mastni, poškodovani, zdravi lasje. Tisti, ki prej niso uporabljali naravnih barv in tudi tisti, ki so imeli veliko izkušenj na tem področju.

Navdušenje je bilo veliko, pa tudi iskrenost, s katero so dekleta izrazila svoja mnenja z vprašalnikom o zadovoljstvu, ki nam je omogočil, da smo izboljšali nekatere majhne podrobnosti, da so barve super izdelek za naše lase!

Nekaj fotografij tistih, ki so jih poskušali ..

Njihova mnenja:

Prostovoljce smo prosili, naj po barvanju s pridevnikom opišejo svoje lase in kar 80% jih je poimenovalo BLEŠČEČI!

Večina sapotestrov je zadovoljna z dobljeno barvo (v vsakem primeru kažejo, da barva deluje kot odraz naravne barve), stopnja zadovoljstva pa je večja pri tistih, ki že uporabljajo naravne odtenke in barve za svoje lase.

70% tistih, ki so preizkusili barve rastline Hennetica, jih zlahka uporablja in mnogi verjamejo, da je konsistenca testa boljša od drugih barv, ki so jih prej poskusili.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.