Olje za lase, ki ga enostavno morate imeti na svoji polici!

Hranilno olje za lase Lovea Nature

Olje za lase, ki ga enostavno morate imeti na svoji polici!

Že kar nekaj časa so olja za lase del stalne in nujne nege suhih do zelo suhih las. Temu je tako zato, ker so olja pravo bogastvo za lasna vlakna. LOVEA NATURE je izdelala Hranilno olje za pred šamponiranjem s karitejevim maslom. Ampak zakaj je pravzaprav olje tako koristno za naše lase?

1. LOVEA NATURE olje za lase je vsestransko!

To olje ima mnogo koristnih lastnosti, ki ugajajo našim lasem: neguje, mehča, izboljšuje, izostri, poživi barvo, regenerira in zaščiti lase pred zunanjimi škodljivimi vplivi kot so onesnaževanje, sončna svetloba ali trdo vodo polno apnenca. To je kar veliko pozitivnih lastnosti, ki nas vabijo, da ga začnemo uporabljati kar takoj!

2. LOVEA NATURE olje za lase je enostavno za uporabo!

Uporabljate ga lahko pred pranjem z vašim običajnim šamponom. Za najboljši rezultat ga pustite delovati nekje 15 do 30 minut na vlažnih laseh. Potrebno je masirati le lasne konice, da olje zares dobro prodre v srce lasnih vlaken.

Olje lahko uporabljate tudi kot serum za konice las za vsakodnevno nego las. Le nekaj kapljc je dovolj za čudovit izgled in kondicijo las in njihovih konic.

Vaša nakupovalna košarica:

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.