Organska negovalna kozmetika za materinski dan

organska kozmetika za materinski dan

Dandanes se vse več ljudi zaveda dejstva, da je jesti organsko ter uporaba naravnih zdravil bistveno boljša izbira tako za vsakega posameznika kot tudi za okolje. Kakorkoli, to zavedanje se ne širi v vsakodnevno nego kože. Veliko žensk še vedno kupuje priljubljene »high street« znamke, brez pomisleka kako je ta kozmetika izdelana in katere sestavine vsebuje. Ne razmišljajo o tem ali lahko uporaba teh izdelkov naši koži morda povzroči več škode kot koristi.

Nedavne raziskave so pokazale, da le s kozmetiko in izdelki za nego las, ženska v povprečju dnevno vnese kar 175 različnih kemikalij v svoj krvni obtok.

Kot podjetje, ki se ukvarjamo z organsko nego kože, nas ta podatek straši!

Torej, zakaj ne izkoristiti priložnosti ob bližajočem materinskem dnevu in mami podariti nekaj iz naše linije organske kozmetike za nego obraza, kot naravno alternativo »high street« kozmetiki, ki jo morda trenutno uporablja? To ji bo pomagalo priti korak bližje do očiščenja telesa nevarnih toksinov in poleg tega, ne le da bo izgledala, temveč se bo tudi počutila bolj zdravo. Vsi naši izdelki za nego kože so izdelani iz naravnih in organskih sestavin ter so primerni tudi za tiste z alergijami ali z zelo občutljivo kožo.

Zrela koža je lahko bistveno zahtevnejša kot mlajša. Potrebni so izdelki, ki delujejo hitro in aktivno poskrbijo za takojšnje rezultate, hkrati pa zagotavljajo dolgoročne rešitve v boju proti znakom staranja, kot so gubice in propadanje celic. Veliko žensk je bilo prijetno presenečenih nad naravnimi lastnostmi nekaterih naših sestavin in predvsem nad tem kako dobro delujejo na njihovo kožo. Pomagajo pri vzdrževanju ravnovesja vlage, globoki hidraciji in pripomorejo k svežemu videzu.

Za večino žensk je prvi korak pri vsakodnevni negi kože, čiščenje. Da zrela koža ostane v popolnem stanju priporočamo čiščenje obraza 2x dnevno z namenom, da se znebite vseh morebitnih nečistoč ter maščob in spodbudite obnovo celic. Nagrajeno Skin Blossom čistilno mleko za obraz je idealno za vašo mamo saj vsebuje negovalno mandljevo olje, ki odstrani njena ličila ter glicerin, ki očisti in aloe vero, ki hidrira. Aloe vera ima tudi antioksidativne lastnosti, ki pripomorejo k negovanju ter obnovi kože in izboljšanju njene elastičnosti.

Zakaj vaši mami za materinski dan ne podariti tudi Skin Blossom nagrajenega tonika za nanos po čiščenju?

Tonik vsebuje naravne sestavine: nepozebnik, ki tonira in zožuje pore, aloe vero ter glicerin, ki skupaj ohranjata stanje kože in naravna eterična olja, ki hidrirajo in poživijo kožo. Uporaba tonika je bistvena pri vsakodnevni organski negi obraza. Po čiščenju obraza pripomore k čiščenju in daje odlično podlago za vlaženje.

Zadnji korak je vlaženje. In to je ključnega pomena, če želite da bo koža mehka in negovana. Anti-age krema za obraz Skin Blossom vsebuje bogato antioksidativno arganovo olje, ki vsebuje odlično kombinacijo lepotilnih sestavin. Lastnosti te anti-age kremice spodbujajo obnovo kože in njenega stanja, tako bo polt vaše mame bolj sveža in sijoča.

Povejte ji, da je najboljši način za nanašanje vlažilne kreme z nežnim tapkanjem preko celega obraza, vratu in dekolteja. S tem spodbudite krvni obtok, ki dovoljuje, da se aktivne učinkovine učinkoviteje absorbirajo v vašo kožo.

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.