Showing all 16 results

Vsi izdelki naravne kozmetike Unica so izdelani ročno, z uporabo edinstvenega procesa mešanja izbranih sestavin. Način izdelave zagotavlja ohranitev vseh aktivnih in hranilnih učinkovin v končnem izdelku.
UNICA kozmetika nahrani vaše dobre bakterije – ne zgolj vaše kože – z uporabo prebiotikov. Ti povečajo nastajanje probiotikov, dobrih bakterij, ki predstavljajo »revolucijo v negi kože«. UNICA Naturissima se namreč vrača k naravi, s 100% naravnimi in 100% aktivnimi sestavinami, pakiranimi v vijolično steklo. Najbolj inovativni embalaži, ki je danes na voljo, ne le da nudi odlično zaščito pred razpadanjem vsebine zaradi svetlobe, temveč ima tudi spodbuden učinek na organsko molekularno življenje. Večina izdelkov je brez vode,brez konzervansov in brez emulgatorjev.Zgolj kombinacija najbolj nežnih, hladno stiskanih olj in nič drugega. S korakom nazaj, Naturissima stopa naprej, da bi vam zagotovila le najbolj čisto in brezkompromisno moč narave. Naj odloči vaša koža!
Med našimi izdelki boste našli organske in 100% naravne kozmetične izdelke in izdelke za nego kože: kreme za obraz, anti-aging vlažilne kreme proti staranju / gubam, maske in pilinge, izdelke za neko kože nagnjene k mozoljčkom, izdelke s prebiotiki, kreme za roke in telo, losjone, kreme in balzame za dojenčke, losjone v stiku, tamanu oljne kreme in oljne kombinacije, učinkovite mešanice olj in izdelke za nego las.

Proizvajalec/ka: Unica Natural ltd, 1386 London Road, LEIGH ON SEA, SS9 2UJ Essex, GB

Ni na zalogi
18,59
Izberi možnost
Ni na zalogi
5,59
Preberi več
-30%
Ni na zalogi

Naravna kozmetika

Organski deodorant BORN FREE

12,95 9,07
Izberi možnost
-25%
Ni na zalogi
13,99 10,49
Preberi več
Ni na zalogi
5,59
Preberi več
-25%
Ni na zalogi
Preberi več
Ni na zalogi

Naravna kozmetika

Organski serum za lase VENUS

18,79
Preberi več