Prikaz vseh 7 rezultatov

probiotiki

Probiotiki

Probiotiki – Imamo široko paleto probiotičnih dodatkov, ki vključujejo večsevne bakterije, žive bakterije z visoko močjo, otrokom specifični probiotični prašek, probiotik kvasovk Saccharomyces boulardii in kombinacije rastlinskih / probiotičnih kombinacij. Na primer:

InternaCALM

Probiotik kvasovk Saccharomyces boulardii – 5 milijard moči, PLUS ekstrakt oljčnih listov, vitamin D3 in biotin za dodatno imunost, vnetni odziv in podpora sluznici.

Gut-Buddies Infantis Complex

Otroški večsevni probiotični prašek – je otrokom specifična živa kultura, v obliki, ki se jo zelo enostavno uživa in je brez okusa, je primerna za dojenčke in otroke vseh starosti. Na voljo je v 1g vrečkah, ki so enostavne za uporabo in vsebujejo kombinacijo živih organizmov iz 7 sevov, vključno z Bifidobacterium infantis (ena od prevladujočih kultur pri otrocih). Vsebuje tudi vlakna fruktooligosaharida (FOS). Z 1 milijardami organizmov na vrečko.

Multi-Flora ProBio

8 sevni probiotiki – 4 milijarde moči.

ProBio MAX

Probiotični iz 8ih različnih sevov – 20 milijard moči.

SPOREgone

Vse v enem za ravnotežje kvasovk (kandido), za zdravo prebavo in detoksikacijo v kapsulah, s kombinacijo zelišč in probiotikov (11 milijard moči).