Prikaz vseh 16 rezultatov

ZAKAJ UNICA?

Ker se je moje zanimanje za izdelovanje naravnih izdelkov za nego kože začelo, ko je moja koža reagirala na katerokoli kremo, tudi na tisto najdražjo. Cosmetics Unmasked je bila prva knjiga, ki me je opozorila na nevarne snovi, ki jih dnevno nanašamo na našo kožo. Obstajati mora drug način… naravna pot… Tako sem po veliko prebranih knjig in kar nekaj tečajih pričela izdelovati lastne izdelke za nego kože in nikoli več nisem pogledala nazaj.
Ker večina izdelkov za nego kože vsebuje znane karcinogene snovi. Izdelujemo izdelke, ki vsebujejo zgolj organske (ekološke) in 100% naravne sestavine, ki jih lahko tudi uživamo. Kar pomeni, da vse sestavine, ki jih uporabljamo pri izdelavi, izhajajo iz zelenjave, mineralov ali drugih rastlinskih virov in niso proizvod petrokemične industrije. Z našim pristopom UNICA Naturissima smo se vrnili nazaj k osnovi, da vas zbližamo z naravo kolikor je le mogoče. Uporabljamo 100% naravne in 100% aktivne sestavine, shranjene v embalaži iz vijoličnega stekla, ki predstavlja najboljši mogoč način shranjevanja, ki je danes na voljo.
Ker so izdelki UNIKA izdelani ročno, z edinstvenim načinom priprave. Ta zagotavlja da so vse aktivne in hranljive učinkovine v svežih sestavinah ohranjene in je njihov učinek boljši v končnih izdelkih.
Ker ne bi nikoli uporabili, in tudi vi ne bi smeli: SLS, SLES, petrokemikalij, DEA, MEA, TEA, PEG, fenoksietanola, parabenov, sintetičnih konzervansov, sintetičnih barvil ali katerekoli od neštetih nevarnih snovi, ki so dovoljene v vsakodnevni kozmetiki
Ker produkti vsebujejo nenevarne sestavine, ki ostanejo neškodljive ne glede na to koliko koristnih izvlečkov rastlin in hranljivih snovi dodamo.
Ker menimo da je UNICA podobna hrani: sveža, naravna in izdelana preprosto
Ker ima večina sestavin certifikat Soil Association
Ker naših izdelkov NIKOLI ne bi testirali na živalih
Ker se trudimo po najboljših močeh, da bi bili naši izdelki cenovno dosegljivi, ker menimo da bi moral vsakdo imeti možnost izbrati najboljšo možnost za njegovo kožo, podobno kot pri hrani.
Ker nam zares ni vseeno

UNICA – EDINSTVENO NARAVNO – NAJ ODLOČI VAŠA KOŽA

-30%

Unica Organics organska kozmetika

Organski deodorant BORN FREE

12,95 9,07
Izberi možnost
-25%

Unica Organics organska kozmetika

Organski hidrolat vrtnice Rosa Damascena PURA ROSA

13,99 10,49
Preberi več

Unica Organics organska kozmetika

Organski serum za lase VENUS

18,79
Preberi več