Prikaz vseh 8 rezultatov

Naravne rastlinske barve za lase Hennetica - 100% BIO in FairTradeHennetica so rastlinske, ekološke in FairTrade (pravična trgovina) naravne barve za sijoče lase!
Res prava lepotna nega za lase: šampon za pred barvanjem in sedem pametnih mešanic barvnih zelišč, ki rastejo v neonesnaženih okoljih, v Indiji (Phalada), po načelih ekološkega kmetijstva in pravične trgovine.
Phalada združuje številne male kmete in jim zagotavlja varen dohodek in se tako lahko osvobodijo odvisnosti od kemikalij (gnojila in pesticidi), ki so pogosto zelo drage. Vsi sledijo enemu načelu: vodenju etike, ki zagotavlja spoštovanje tako človeka kot tudi narave.

Barve ne vsebujejo natrijevega pikramata, amoniaka, kovinskih soli in kemičnih dodatkov, ki bi lahko poškodovale lase in našo Zemljo. So 100% organske (iz ekološke pridelave) in ne uničijo las, tako dajejo sijaj telesu in vašim lasem. Delujejo refleksivno, tako je končni rezultat odvisen od zgodovine vaših las, barve in teksture (za popolno prekritje sivih las je potrebno lase pobarvati dvojno).
Izberite tisto barvo, ki vam ustreza, glede na vašo osnovno barvo in glede na to kaj želite doseči, sledite preprostim navodilom na embalaži za lase boginje in za čisto karmo po zaslugi projekta pravične trgovine!

100% EKOLOŠKO  (ORGANSKO) & FAIR TRADE (PRAVIČNA TRGOVINA)