Prikaz vseh 10 rezultatov

Naravna krema za sončenje je ekološko certificirana pri ECOCERT Greenlife in vsebuje le mineralne filtre. V tej liniji je tudi naravno olje za sončenje, ki pa je brez zaščitnega faktorja. Obe naravnii kremi (olja) dišita neverjetno čudovito, se lepo vpijeta in kar je najbolj pomembno, vsebujeta le naravne sestavine.

Lovea naravna krema za sončenje je certificirano organska (ekološka) z visokim UVA/UVB zaščitnim faktorjem. Narejena po E.U. pravilih v zaščiti pred soncem. Ne samo, da je narejena iz prekrasnih naravnih sestavin ampak poleg tega kožo tudi dobro zaščiti in nahrani.

BIO suho olje za sončenje je zelo prijetno dišeče olje za intenzivnejši ten vaše kože. Ne vsebuje zaščitnega faktorja in ne zaščiti pred UVA in UVB. Na koži ga uporabljamo krajši čas in sicer na koži, ki že ima svojo zaščitno barvo za razvoj lepšega globljega tena. Olje diši naravnost božansko in pusti na koži prijeten nemasten občutek. Suho olje je olje, ki se zelo hitro vpije in ne pušča mastnih madežev na koži.

To poletje se ohladite na naraven način!

BIO losjon za po sončenju SunSoothe je varen za vso družino, saj poleg tega, da je strogo certificiran pri eni najstrožjih agencij za ekološko (bio) kozmetiko. Bentley Organic novi “SunSoothe” losjon za po sončenju je poln super naravnih sestavin. Losjon za po sončenju SunSoothe vsebuje Aloe Vero, Karitejevo maslo in vitamin E, pomirjajočo kamilico, olje mareličnih jedrc, da nahrani vašo kožo.

-57%
KOMPLET %
14,4922,99
Izberi možnost
-25%
ZADNJI KOS!
25,99 19,49
Preberi več
-50%
9,99 4,99
Preberi več